Nye medlemsbedrifter!

Publisert: 14.01.2019 av Svanhild Hausberg E-post forfatter

2019 begynner godt med ny medlemsbedrift!

Vi ønsker Ragn Sells AS velkommen som ny medlemsbedrift! Kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer de sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet. Bedriften ha fokus på innovasjon og bærekraft. Avdeling Bergen har 37 ansatte, og lærefag som i første omgang er aktuelt via L2L vil være gjenvinningsfaget.

I løpet av 2018 har vi ønsket velkommen 8 nye medlemsbedrifter som har generert 13 nye lærlinger! Dette er vi spesielt stolte av, og vi har fått gode signaler på at de vil ta inn flere lærlinger etterhvert.

Partner-Maskinering er siste nye medlemmet. De er et moderne, finmekanisk produksjonsverksted for prototype- og serieproduksjon. Selskapet holder til på Straume og er ISO 9001:2008 sertifisert. Bedriften bearbeider de fleste materialer og benytter metodiske arbeidsprosesser i produksjon. De har lærlinger i CNC maskineringsfaget.

Juli 2018 ble Sotra Contracting SOCON ny medlemsbedrift. De holder til på Ågotnes med 35 ansatte, og har siden 1980 utført verkstedtjenester som vedlikehold, modifikasjon, reparasjon, fabrikasjon og installasjon av mekaniske komponenter både til skips-, onshore-, offshore- og subsea-industrien. De har lærlinger i flere fag, og platefaget via oss.

Juni 2018 ble IKM Cleandrill ny medlemsbedrift! De er en spesialistleverandør til offshore boreindustrien. Selskapet benytter den nyeste generasjonen av undersjøiske og overflatepumpeteknologier for å håndtere borevæsker til støtte for semi-nedsenkbare, borerigger og jack-up boringer. De har lærlinger i logistikkfaget.

Mars 2018 ble Fabtech  ny medlemsbedrift! De holder til på Ågotnes inne på CCB, og har et moderne verksted og de har spesialisert seg på toleranseproduksjon av rør og stålstrukturer og har sveiseprosedyrer for alle normalt brukte materialkvaliteter. De har i første omgang industrirørlegger lærling.

Januar 2018 ble Straume Teknisk drift ny medlemsbedrift! Bedriften er en del av Straumegruppen AS, og holder til på Straume. De har lærling i automatiseringsfaget.

Mars 2018 ble CCB Subsea ny medlemsbedrift! De er en system uavhengig leverandør av undervanns vedlikeholdstjenester. Etablert i 2016, og som en del av både CCB- og Norsea-konsernet er CCB Subsea knutepunktet for alle undervannstjenester på flere basesteder. De har i første omgang lærlinger i industrimontørfaget.

Februar 2018 ble Karsten Moholt ny medlemsbedrift! De er et elektromekanisk kompetansesenter med hovedkontor på Askøy utenfor Bergen, men med hele verden som nedslagsfelt. Selskapet har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr. De ulike forretningsområdene er shipping, energi, offshore og subsea. De har lærlinger i industrimekaniker- og viklerfaget.

Januar 2018 ble Bjørnar's Transport ny medlemsbedrift. De ble startet i 2002 og har i dag 33 ansatte. De disponerer 80 lastebiler av ulik størrelse og type, og holder til i Midtstegen industriområde i Sund kommune med eget verksted og kontor. Alle biler er utstyrt med euro 6 teknologi, som er skånsom for miljøet. De har lærling i yrkessjåførfaget.