Kategorier
Uncategorized @no

Nye medlemsbedrifter!

Velkommen til DF Rental as som ny medlemsbedrift!  Bedriften leier ut mobilt utstyr for UHT-vannjetting, strømsentraler, arbeidsbelysning, kompressorer og varmevifter til offshore og onshore kunder. Alt utstyr finnes tilgjengelig i Bergen, men kan leies ut til anlegg over hele Vestlandet. Service, kompetanse og HMS er alltid i fokus. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Industrimontørfaget.

Mars 2022 ble Fana Stillasutleie as ny medlemsbedrift! Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Stillasbyggerfaget.

Mars 2022 ble EuroMaint Rail as ny medlemsbedrift! Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Togelektriker.

Februar 2022 ble Somecs as ny medlemsbedrift! En familiebedrift lokalisert i Øygarden kommune. Somecs leverer kontrollsystemer. Lærefag som etter hvert vil være aktuelt gjennom L2L vil være Automatiseringsfaget!

I løpet av 2021 har vi ønsket velkommen 7 nye medlemsbedrifter innen elektro, logistikk, dataelektroniker, industrimaler, blifaget- tunge kjøretøy, matros og fisker.

November 2021 ble Los Elektro as velkommen ny medlemsbedrift! LOS Elektro er en totalleverandør av elektrotekniske tjenester til kunder innen maritime næringer, energisektoren og bygg- og anleggsbransjen. Lærefag på Sotra avdelingen som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Elektrikerfaget og Automatiseringsfaget!

September 2021 ble Ahlsell Norge as – avd Godvik ny medlemsbedrift! Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. I butikken i Godvik er de 5 ansatte. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Logistikkfaget!

September 2021 ble Bybanen as ny medlemsbedrift! Bybanen AS leverer attraktiv, smart og bærekraftig transport til Bergens befolkning. Bybanen AS har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av bybanen i Bergens infrastruktur og rullende materiell. Bybanen i Bergen er ryggraden i Bergens kollektivtransport og består av 28 sporvogner på 42 meter. De frakter passasjerer på 19,9 kilometer dobbeltspor fra Byparken til Bergen Lufthavn. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Dataelektroniker!

August 2021 ble Key Tankers as ny medlemsbedrift! Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Matrosfaget.

August 2021ble Vestland Korrosjon as ny medlemsbedrift! Leverandør av overflate- og korrosjonsbehandling i Bergen og omegn. Vestland Korrosjon AS tilbyr tjenester innenfor overflatebehandling, stillas og inspeksjon til alle type oppdrag. De er lokalisert på Straume på Sotra. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Industrimalerfaget.

Juni 2021 ble Trucknor Tide as  ny medlemsbedrift! Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Bilfaget; tunge kjøretøy.

Januar 2021 ble Teineskjær as ny medlemsbedrift!  Teineskjær AS er et lite familierederi, som fisker kreps, krabbe, leppefisk, torsk, sei og kongekrabbe. Bedriften er Norges største leverandør av leppefisk til oppdrettsnæringen. Flåten består av seks båter som er spesialbygget for fiske etter leppefisk, en katamaran med tank for transport av opp til 50 000 fisk, og MS Teineskjær. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være Fiske- og fangst.

I løpet av 2020 har vi ønsket velkommen 5 nye medlemsbedrifter innen automasjon, mekanisk og logistikk.

Desember 2020 ble Goodtech as ny medlemsbedrift! Goodtech er i dag en teknologileverandør innenfor automatisering, industriteknikk og miljøteknologi hvor man jobber med alt fra konsulentbaserte tjenester til totalentrepriser innenfor disse fagfeltene.  Goodtech utvikler og leverer prosjekter, tjenester og produkter for Industri, Energi, Miljø og Infrastruktur som skaper verdi for kundene. Region Bergen holder til i Fyllingsdalen, og lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være automatiseringsfaget.

Desember 2020 ble Lumic as ny medlemsbedrift! Lumic utfører prosjektledelse for konstruksjon og prosjektering, de produserer spesialverktøy for fiske og fiskeoppdrettsindustrien. Spesialiteten er vaksinasjonsmaskiner og automatiserte langlinjesystemer, hvor de leverer løsninger for hele livssyklusen. De tilbyr også anskaffelser etter kundespesifikasjoner, skreddersydd opplæring i utstyret og rådgivning for under. Lumic holder til på Ågotnes, og lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være platearbeiderfaget.

Juli 2020 ble Bygg og Boligfornying ny medlemsbedrift!  Her er det kunnskapsrike og dyktige medarbeidere i alle ledd – både ute og inne, med kompetanse og erfaring til å hjelpe deg som kunde til å ta de rette avgjørelsene. I butikken som ligger på Straume kan du få hjelp til alt inne byggevarer, interiør, verktøy og jernvarer. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være logistikkfaget.

Juli 2020 ble Simens as avd. Building Technologies Bergen ny medlemsbedrift!  Siemens tilbyr energieffektive, trygge, sikre bygninger og infrastrukturer. De har engasjerte ansatte med god erfaring og teknisk ekspertise, som hjelper med å skape smarte hus. Bedriften er lokalisert i Knalveien og lærefag som i første omgang er aktuelt via L2L vil være automatiseringsfaget.

April 2020 ble Elomek as ny medlemsbedrift!  Elomek er en elektromekanisk bedrift som i hovedsak driver med mekanisk reparasjon/produksjon og vedlikehold. Styrken er allsidighet og fleksibilitet når det gjelder maskinering og reparasjoner. De dekker ett bredt område når det gjelder mekanikk, olje og hydraulikk, maskinering og elektromekaniske reparasjoner. Bedriften er lokalisert i Skogsvågen og lærefag som i første omgang er aktuelt via L2L vil være industrimekanikerfaget. 

I løpet av 2019 har vi ønsket velkommen 7 nye medlemsbedrifter som har generert 10 nye lærlinger! Vi har fått gode signaler på at de vil ta inn flere lærlinger etter hvert.

August 2019 ble Klagenemdssekretariatet ny medlemsbedrift. De ble opprettet 1. april 2017, og ligger i Bergen. Organisatorisk er Klagenemndssekretariatet underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. Organet har pt. 14 fast ansatte og 5 vikarer. 
Klagenemndssekretariatet ble opprettet for å skape en ressurseffektiv organisasjon for flere klagenemnder. Ved å samle flere nemnder oppnår man en besparelse i administrative utgifter gjennom samlokalisering, felles arkiv, felles administrasjon, samt bredere juridisk fagnivå og mindre sårbarhet på tvers av nemndene. Lærefag som i første omgang er aktuelt via L2L vil være kontor- og administrasjonsfaget.

Juni 2019 ble Bodoni as ny medlemsbedrift! Bedriften er en totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. Dette omfatter blant annet kommunikasjons-strategier, merkevarebygging, design, visuelle identiteter, sømløs interaksjon på nett/lesebrett/mobil/papir, trykkeritjenester og distribusjon/logistikk. De eier og driver Vestlandets største trykkeri med topp moderne utstyr og stor kapasitet, holder til på Straume på Sotra og har 83 ansatte. Fra før er de godkjent lærebedrift innen Trykk og Bokbinder, og lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være produksjonsteknikkfaget.

Juni 2019 ble AdvisorWest as ny medlemsbedrift! Bedriften leverer byggesøknader, tegnetjenester og rådgivning, og er forhandler av blant annet hus og hytter. De holder til å Askøy og lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være kontor- og administrasjonsfaget.

April 2019 ble Erko Seafood as ny medlemsbedrift! Et familieeid selskap, stiftet i 2005 som som produserer laks og ørret av beste kvalitet. Totalt har Erko Seafood AS i dag 10 oppdrettskonsesjoner for produksjon av laks og ørret med et forventet produksjonsvolum på ca. 12.500 tonn sløyd produksjon. Erko Seafood AS har hovedkontor i Bergen men produksjonen foregår i Jondal, Sveio, Øygarden, Masfjorden, Solund og Hyllestad kommuner. Pr. i dag har selskapet 28 ansatte. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være industrimekaniker og akvakultur.

April 2019 ble BRIAS – Bergen Ristfri Industri AS ny medlemsbedrift! Brias bearbeider (sveising, platearbeid, rørarbeid, skjæring og maskinering) de fleste metaller, og er spesialister på høylegert stål. De utvikler og produserer produkter akkurat etter kundens behov og ønske. Bedriftens store fortrinn er å levere kvalitet på korte tidsfrister. 

Mars 2019 ble HydPro – Hydraulic Production & Services AS ny medlemsbedrift. De holder til på Ågotnes og er spesialister innen hydraulikk. De tilbyr design og produksjon av hydraulisk/mekanisk utstyr etter kunders spesifikasjoner. Videre utfører de service- og vedlikeholdstjenester innen det meste av hydraulisk utstyr. De leverer også hydraulikkomponenter som ventiler, pumper, filtre og koblinger. Lærefag som i første omgang er aktuelt gjennom L2L vil være industrimontør.

Januar 2019 ble Ragn Sells AS ny medlemsbedrift! Kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer de sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet. Bedriften ha fokus på innovasjon og bærekraft. Avdeling Bergen har 37 ansatte, og lærefag som i første omgang er aktuelt via L2L vil være gjenvinningsfaget.

I løpet av 2018 har vi ønsket velkommen 8 nye medlemsbedrifter som har generert 13 nye lærlinger! Dette er vi spesielt stolte av, og vi har fått gode signaler på at de vil ta inn flere lærlinger etterhvert.

Partner-Maskinering er siste nye medlemmet i 2018. De er et moderne, finmekanisk produksjonsverksted for prototype- og serieproduksjon. Selskapet holder til på Straume og er ISO 9001:2008 sertifisert. Bedriften bearbeider de fleste materialer og benytter metodiske arbeidsprosesser i produksjon. De har lærlinger i CNC maskineringsfaget.

Juli 2018 ble Sotra Contracting SOCON ny medlemsbedrift. De holder til på Ågotnes med 35 ansatte, og har siden 1980 utført verkstedtjenester som vedlikehold, modifikasjon, reparasjon, fabrikasjon og installasjon av mekaniske komponenter både til skips-, onshore-, offshore- og subsea-industrien. De har lærlinger i flere fag, og platefaget via oss.

Juni 2018 ble IKM Cleandrill ny medlemsbedrift! De er en spesialistleverandør til offshore boreindustrien. Selskapet benytter den nyeste generasjonen av undersjøiske og overflatepumpeteknologier for å håndtere borevæsker til støtte for semi-nedsenkbare, borerigger og jack-up boringer. De har lærlinger i logistikkfaget.

Mars 2018 ble Fabtech  ny medlemsbedrift! De holder til på Ågotnes inne på CCB, og har et moderne verksted og de har spesialisert seg på toleranseproduksjon av rør og stålstrukturer og har sveiseprosedyrer for alle normalt brukte materialkvaliteter. De har i første omgang industrirørlegger lærling.

Januar 2018 ble Straume Teknisk drift ny medlemsbedrift! Bedriften er en del av Straumegruppen AS, og holder til på Straume. De har lærling i automatiseringsfaget.

Mars 2018 ble CCB Subsea ny medlemsbedrift! De er en system uavhengig leverandør av undervanns vedlikeholdstjenester. Etablert i 2016, og som en del av både CCB- og Norsea-konsernet er CCB Subsea knutepunktet for alle undervannstjenester på flere basesteder. De har i første omgang lærlinger i industrimontørfaget.

Februar 2018 ble Karsten Moholt ny medlemsbedrift! De er et elektromekanisk kompetansesenter med hovedkontor på Askøy utenfor Bergen, men med hele verden som nedslagsfelt. Selskapet har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr. De ulike forretningsområdene er shipping, energi, offshore og subsea. De har lærlinger i industrimekaniker- og viklerfaget.

Januar 2018 ble Bjørnar’s Transport ny medlemsbedrift. De ble startet i 2002 og har i dag 33 ansatte. De disponerer 80 lastebiler av ulik størrelse og type, og holder til i Midtstegen industriområde i Sund kommune med eget verksted og kontor. Alle biler er utstyrt med euro 6 teknologi, som er skånsom for miljøet. De har lærling i yrkessjåførfaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *